woensdag 13 november 2013

Hele belangrijke post!!!

Namelijk een berichtje van Beanie!

Ik ben hier zo vreselijk blij mee, bazinnetje Monica stuurde mij het volgende:

Hoi Kitty,Hier even een update van ons.

Beanie wordt steeds vrolijker, zowel binnen als buiten. De eerste weken vond ze andere honden en vreemde mensen best eng. De laatste tijd gaat het veel beter; ze gaat mee naar de markt, mee in de auto, naar vrienden, etc. zonder problemen of dat ze bang is! Haar vacht glimt erover, en ze is ook ietsje aangekomen.
In het begin had ze regelmatig een ongelukje in huis, maar dat wordt gelukkig steeds minder.
Wat misschien ook helpt is dat de loopsheid weg is, waardoor haar hormonen ook wat tot rust komen. En nu kan ze mee naar losloopgebieden en laten we haar lekker rennen waardoor ze misschien ook haar energie beter kwijt kan. Wat vind ze dat rennen heerlijk trouwens!

We zijn twee weken geleden gestart met honden clickertraining. In het begin had ze er weinig zin in, en vooral het commando "zit", daar had mevrouw echt geen zin in. Maar een aantal dagen geleden is dat opeens verandert... Zitten gaat (bijna) perfect! Hierkomen, volgen, en zelfs "af"  kan ze al! Natuurlijk helpt het lekkere brokje als beloning, maar toch!
En met Djembe samen gaat ook steeds beter. Samen kunnen ze heel wild spelen, maar ze kunnen ook bij elkaar in de bench slapen. Ze laten beiden de kaas niet van het brood eten, dus dat is aardig in evenwicht.
Kortom we zijn blij met haar, en denken dat ze zich steeds meer thuisvoelt.

In de bijlage nog een paar leuke foto's.
Als je hiervan iets op je blog wilt zetten is dat prima wat ons betreft! 

Groetjes van Branko en Monica
en dikke knuffel van Djembe en Beanie!Typisch Boon hihihi. Ook kreeg ik nog een paar geweldige foto's, te gaaf om niet te delenGeen opmerkingen:

Een reactie posten